Help mee en laat ze er niet in hun eendje voor staan

PATCH Child Abuse Centre

Volgens een recent rapport waren er alleen al in 2015 in Zuid Afrika zo’n 400.000 kinderen slachtoffer van seksueel geweld!
De slachtoffertjes die binnen worden gebracht bij PATCH Child Abuse Centre hebben niet alleen net iets afschuwelijks meegemaakt, maar hebben vaak daarna geen schone kleren meer of een knuffeltje en kunnen soms niet eens meer naar huis. Deze kinderen hebben eenvoudige dingen nodig als een schoon onderbroekje of een tandenborstel en een stukje zeep om zich schoon te kunnen wassen en vooral om zich weer schoon te voelen. Doneer voor deze kinderen een paar euro om hun eigenwaarden te herstellen. PATCH maakt van deze donaties voor elk kind een ‘comfort pakketje’.

PATCH slachtoffertje na het medisch onderzoek met wat nieuwe toiletspulletjes.

Wil jij ook iets doen?

Doneer er Eendje – Niet in je Eendje actie

Door € 5,- over te maken, doneer jij symbolisch een van deze 12 badeendjes aan een PATCH slachtoffertje (of € 10,- voor twee eendjes natuurlijk!, want waar er één is, kan er best ‘eendje’ bij.) Van jouw gift maakt PATCH voor elk kind een ‘comfort pakketje’. Door jouw donatie blijven deze kinderen geen buitenb-eendjes.

Een PATCH medewerkster met de Comfort Pakketjes

Met elk eendje dat jij doneert, maak je kans om een introductieduikles* te winnen bij hét 5* PADI IDC Divecenter van Almere. Dus hoe meer eendjes jij doneert, hoe groter de kans is dat jij straks als een eendje in het water duikt en leert hoe het is om onder water adem te halen en gewichtsloos in het water te zweven. Uiteraard onder de deskundige begeleiding van PADI professionals van ABC Dive. Deze actie loopt tot 1 juni 2017. De winnaar wordt op 5 juni 2017 bekend gemaakt.

Let op! Je maakt alleen kans op deze prijs als je bij je overboeking je telefoonnummer of e-mail adres als referentie invult! 

*Deze prijs is gedoneerd door hét 5* PADI IDC Divecenter van Almere.

Wil je jouw unieke Niet in je Eendje-badeendje zelf ontvangen? Maak dan € 6,95 extra over aan verzendkosten en mail je adres naar info@nietinjeeendje.nl en wij sturen je jouw eendje toe.

Overboeken per bank

Ten name van Stichting GetOn te Almere

IBAN: NL08 BUNQ 2290 1170 56
Swift (Bic): BUNQNL2A

Ideal

of via Ideal, creditcard of PayPal via de GetOn website.

Lees meer over onze vorige acties, zoals: Badeendjes in het Vondelpark of over onze aanwezigheid tijdens de Heldenrace.

Doneer ze allemaal!

Comments are closed.